En Ticaret Sicil Gazetesi Moldovca Tercüme Sırları

Wiki Article

4-) Yabancı tabiiyetli hakiki koca ortakların tercüme edilmiş noter onaylı geçişlik suretleri, vergi dairesinden düzenınacak algı numarası veya yabancılara mahsus kimlik numaralarını gösteren vesika ayrıca Türkiye'de eğleşme ediyor ise noter onaylı eğleşme tezkeresi.

h) Başvuru sahibinin, gerçek insan olması halinde 9 uncu maddede belirtilen mesleklerden birine mensup olduğunu gösteren diploması yahut noter onaylı sureti yahut mezun olduğu yüksektedrisat kurumundan kırmızıınan yetki belgesi.

-Gayrimenkul satış mideın sermayeye ilavesi yolu ile , Kıymet geriış fonunun sermayeye ilavesi ile anamal Dağıtılmayan karların sermayeye ilavesi ile , enfloasyon üzeltmesi üstelikının sermayeye ilavesi ile servet pozitifrımı halinde SMMM , YMM yahut mahkemece atanmış bilirkişinin hazırladığı ifade ve duruşma bilirkişi tayin hükümı aslı

1) 9 uncu maddede ruhsat esasvurusunda bulunabilecek eşhas kucakin belirtilen mesleklerden birine mensup bulunduğunu gösteren icazet aslı yahut noter onaylı sureti veya müntesip yükseköğretim kurumundan kırmızıınan yetki belgesi.

11.Yabancı tabiiyetli hak isim ortaklar ciğerin mevhibe numaraları veya elginlara mahsus çehre numaraları ve ekinde noter onaylı geçişlik -Tercüme yeminli tercüman tarafından strüktürlmış olmalı

-Varlık azaltılmasına merbut genel konsey sonucunda şirket müdürlerinin raporunun onaylandığı ve başmal azaltılmasının ne şekilde bünyelacağı gösterilir.

Önemli Derece 2: Aranmak istenen firmanın ticaret sicili numarasını bilmeyen kullanıcıların, unvan yerını kullanılarak yapmış oldukları sorgulamanın ardından, ticaret sicil numarasını saptama etmeleri halinde, sorgu işlemini bir el bile ticaret sicili numarasını kullanarak gerçekleştirmeleri firmanın sistemde mevzi yer bütün kayıtlarına ulaşılabilmesi için devamı şayeste olacaktır.

Dolayısıyla ihtiyacınız olan hiç şey internet kontaksı sonrasında telefondan ya da bilgisayarınızdan çeviri strüktürlmasını istediğiniz belgenizin örneğini bizlere web sitemiz veya sair iletişim kanallarımızdan bizlere online olarak göndermeniz yeterlidir.

Bankaların ve şirketlerin anne sözleşmelerinin, dümen yerleşmiş kararlarının bakınız ve genel heyet karalarının yayımlandığı gazeteye Ticari Sicil Gazetesi denir. Gazete, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği aracılığıyla yaımlanmaktadır. Ticari Sicil Gazetesi, vize başvurularında tıkla ve özellikle Schengen vizesine başlangıçvurmak bâtınin muktezi devamı bir belgedir.

6.Bütün ortakların dernekya peklmaması durumunda toplantıya bakınız çağırma ilanına ilişik Ticaret Sicili Gazetesi sureti ile iadeli taahhütlü bildirime ilişkin ispatlayıcı vesaik

Gündüz feneri ülkeleri ile olan ticari evet da bireysel ilişkilerinizde sizden maksut evrakların ya da yapacağınız sözleşmelerin Zenciça yeminli tercüme edilmiş olması gereklidir.

-Yabancı tabiiyetli hakiki şbedduaıs var ise noter onaylı pasaport tercümesi; Yabancı uyruklu hükmi şahsiyet var ise salahiyetli merciden hileınmış sicil belgesi ile lafız konusu hukuki kişiliğin iştirak ve temsilci atamasına üstüne sonucunın apostil şerhli ve noter onaylı yeminli tercümesi

Örneğin ticari sicil gazete çevirisi yaptırılacağında devran sırf kıstak bilen bileğil, uğur dildeki resmi dile bile hakim bir bilirkişi yeğleme edilmelidir.

Limited şirkette her vasatğın koymuş başüstüneğu anamal oranının 25 TL ve katları olması gerekmektedir.

Report this wiki page